Mors Dag erbjudande på Tom Joule Kungmässan

Söndagen 29 maj är det Mors Dag. Vi tycker att alla mammor förtjänar en härlig vårpresent från Tom Joule och erbjuder 30% på hela damsortimentet! Vi har underbara klänningar, picnickorgar, väskor, trädgårdshandskar, gummistövlar, halsband – allt en mamma kan önska sig!

Erbjudandet gäller från och med idag 16 maj kl 10.00 ända fram till mors dag endast i butiken på Kungsmässan i Kungsbacka.

Vi ser fram emot att hjälpa Dig hitta den perfekta presenten till din mamma. Eller till dig själv!

Varmt välkommen!


Vi välkomnar proffsryttaren Jennie Larsson till Tom Joule familjen!

Stockholm 11-04-08

Release runt samarbete

 
Joules och dressyrryttaren Jennie Larsson inleder ett samarbete

Tom Joule Sweden som distribuerar det engelska modehuset Joules kollektioner och produkter i Sverige inleder ett samarbete med dressyrryttaren Jennie Larsson.


Tom Joule Sweden har efter öppnandet av sin nya flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan i Stockholm idag 4 butiker i Sverige och planerar för ytterligare expansion! Joules är Englands idag snabbast växande livsstilsmärke.


Jennie Larsson har efter många år som anställd på Lövsta Stuteri etablerat sin egen verksamhet, JL Dressage, med säte på Högdalen Gård söder om Stockholm.


“Joules har sina rötter inom ridsporten så jag tycker att det känns naturligt och roligt att börja samarbeta med en duktig och satsande dressyrryttare”, säger Jenny Järvmarker Sydenham, VD och ägare av Tom Joule Sweden. “Vidare så vänder vi oss till samma målgrupp och är båda ”nya” aktörer på marknaden med fokus på kvalité och livsstil så det finns många beröringspunkter”, fortsätter Jenny Järvmarker Sydenham.


- Det skall bli väldigt kul att få vara ambassadör för ett varumärke som jag själv verkligen uppskattar och gillar flinkar Jennie Larsson in. 


Samarbetet avser främst Jennie Larssons egna tävlingsverksamhet med målsättningen att etablera sig på internationell nivå.



Mer information om

 

Tom Joule och dess verksamhet finns på www.tomjoule.se

JL Dressage och Jennie Larsson finns på www.jldressage.se.


RSS 2.0