Sneakpeak vårnyheter till Little Joules!

Nu börjar våra butiker fyllas på med fina vårnyheter, för vårens alla möjligheter.



För little Joules girlies hittar vi ljuvliga volanger, prickar och fina tryck - allt i härliga tyger och material, som gör liten som stor tjej lycklig. Vem kan motstå?







Klassiska såväl som retro-inspirerade färger och spännande tryck, och en säker balans mellan stil och funktionalitet, Little Joules for boys.






NÅGRA NYA CO-WORKERS, babyjoule & little joule!

Får vi presentera några av våra nya medarbetare på Tom Joule bloggen?
Babyjoule & little Joule,













Hela Tom Joule familjen önskar er en fin helg!


70% RABATT I BUTIKERNA - LYCKA & SHOPPINGGLADA KUNDER

Vi fortsätter med vår slutspurt av rean, och erbjuder alla våra kunder hela 70% rabatt på hela höstens klassiska, färgsprakande och stilrena sortiment. Gäller ALLT i hela butiken, utom våra Posh Wellies (som dock säljs ut till hela 50% rabatt, fortfarande många storlekar & färger kvar!)





I butiken idag hjälpte vi härliga kunder med deras inköp. Det var många påsar som gick iväg med nöjda steg, det var en skön dag idag. Men vi har fortfarande mycket fint kvar som väntar på att få landa i en garderob hemma hos någon. Dig? Se bilderna nedan, och försök att låta bli att komma hit. Inte så lätt väl? Vi välkomnar dig i Kungsmässan & på Korsgatan imorgon med öppna armar!















Vi ses väl i helgen?

 


SLUTSPURT 70% OFF


Varmt välkommen in i någon av våra butiker, nu säljer vi ut hela höstens sortiment till fantastiska 70% rabatt (undantaget våra Posh Wellies). Vi ses!






RSS 2.0